Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

Παρευρεθήκαμε αυτοβούλως έξω από την είσοδο του Πενταγώνου, σήμερα 23 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 07.30 πμ για να διαμαρτυρηθούμε για τα εξής:

1) Για τους συνεχιζόμενους αεροψεκασμούς που συμβαίνουν συστηματικά πάνω από τον Ελληνικό ουρανό τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα εδώ και δύο εβδομάδες στην Αττική και ένα μήνα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, αεροπλάνα επιχειρούν ανελέητα χωρίς σταματημό αφήνοντας χημικές ουρές που “απλώνουν” στον ουρανό, σχηματίζουν τεχνητά σύννεφα τα οποία καταλήγουν κάποια στιγμή στο έδαφος με ανυπολόγιστες συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και για το περιβάλλον.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ...

Προς:
1) Υπουργό Εθνικής Άμυνας κο Πάνο Παναγιωτόπουλο
2) Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κο Μιχαήλ Κωσταράκο


Κοινοποίηση:
1) Αρχηγό ΓΕΣ κο Κωνσταντίνο Γκίνη,
2) Αρχηγό ΓΕΑ κο Αντώνη Τσαντηράκη,
3) Αρχηγό ΓΕΝ κο Κοσμά Χρηστίδη,
4) πάσα άλλη αρχή, πολιτικά κόμματα, σωματεία, μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολίτες.


Με το παρόν έγγραφο, το οποίο και υπογράφουμε στις επισυναπτόμενες σελίδες, σας γνωστοποιούμε τα κάτωθι:

Παρευρεθήκαμε αυτοβούλως έξω από την είσοδο του Πενταγώνου, σήμερα 23 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 07.30 πμ για να διαμαρτυρηθούμε για τα εξής:

1) Για τους συνεχιζόμενους αεροψεκασμούς που συμβαίνουν συστηματικά πάνω από τον Ελληνικό ουρανό τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα εδώ και δύο εβδομάδες στην Αττική και ένα μήνα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, αεροπλάνα επιχειρούν ανελέητα χωρίς σταματημό αφήνοντας χημικές ουρές που “απλώνουν” στον ουρανό, σχηματίζουν τεχνητά σύννεφα τα οποία καταλήγουν κάποια στιγμή στο έδαφος με ανυπολόγιστες συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και για το περιβάλλον. Τα αεροπλάνα αυτά, είτε πολιτικά είτε χωρίς διακριτικά “κόβουν βόλτες” πάνω από την πρωτεύουσα και τις υπόλοιπες πυκνοκατοικημένες περιοχές της Ελλάδας, χωρίς κανένας να μπορεί να δώσει με σαφήνεια στοιχεία των πτήσεων.

2) Για τις ψευδείς δηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας, της Υπηρεσίας της Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και όλων των εμπλεκόμενων φορέων που μοναδικό στόχο έχουν την απαξίωση του παγκόσμιου αυτού φαινομένου και τον αποπροσανατολισμό των πολιτών. Το φαινόμενο των αεροψεκασμών είναι μια γιγαντιαία παγκόσμια επιχείρηση τροποποίησης αλλά και οπλοποίησης του καιρού, χωρίς να λαμβάνεται καθόλου υπ'όψη ούτε ο ανθρώπινος παράγοντας αλλά ούτε και ο ίδιος ο πλανήτης.

Ζητάμε:

1) Την πλήρη, ειλικρινή και υπεύθυνη ενημέρωση για το παγκόσμιο θέμα των αεροψεκασμών. Οι Έλληνες πολίτες και κατ'επέκταση όλοι οι λαοί του κόσμου έχουν κάθε δικαίωμα να γνωρίζουν Τι, Πώς, Γιατί και από Ποιούς υλοποιείται αυτό το πρόγραμμα και τι επιπτώσεις έχει στην υγεία μας. Τυχόν επανάληψη των μέχρι πρότινος φαιδρών επεξηγήσεων του φαινομένου (ότι στον ουρανό “βλέπουμε παγάκια” και ότι “είναι αποτέλεσμα υγρασίας”) θεωρείται εκ των προτέρων ότι είναι συνέχιση της συγκάλυψης και βάναυση υποτίμηση της νοημοσύνης μας, της λογικής και των βασικών νόμων της φυσικής.

2) Την προστασία των ζωών μας από όλες τις Υγειονομικές αρχές του κράτους. Οι αναλύσεις βρόχινου νερού, τροφίμων και αίματος των ανθρώπων σε διάφορα μέρη του κόσμου, είναι σοκαριστικές.

3) Την μελλοντική προστασία από την Πολεμική Αεροπορία. ώστε να νοιώθουμε και να είμαστε σίγουροι ότι είναι προστάτης του Ελληνικού εναερίου χώρου από πάσα κακόβουλη ενέργεια που σκοπό έχει να πλήξει τους πολίτες της χώρας, είτε άμεσα είτε έμμεσα.


Οι υπογράφοντες:

ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ 60 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΦΥΛΛΑΔΙΑ. 3 ΚΛΟΥΒΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 05:30 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ Η ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.