Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Βρέθηκαν σκουλήκια σε φυσικό χυμό σε κατάστημα της αλυσίδας «Γρηγόρης» [βίντεο+φωτο]

skoulikia xumos Grhgorhs 4-9-2013Έκπληκτος έμεινε ένας υπάλληλος εταιρείας όταν εντόπισε σκουλήκια στο φυσικό χυμό πορτοκάλι που παρήγγειλε από...
το υποκατάστημα της εταιρείας «Γρηγόρης Μικρογεύματα» στη...
Λυκόβρυση.
O ανυποψίαστος υπάλληλος που παρήγγειλε το χυμό είχε πιει ήδη μέρος του, όταν ανακάλυψε πως μέσα στο ποτήρι βρίσκονταν... σκουλήκια.
Σοκαρισμένος επικοινώνησε με το κατάστημα από το οποίο είχε παραγγείλει τον χυμό και ζήτησε εξηγήσεις. Ωστόσο, η απάντηση που πήρε ήταν μία «συγγνώμη» και μια προσφορά... κεράσματος.
Ο άτυχος υπάλληλος κατήγγειλε το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι δεν δόθηκε καμία σοβαρή εξήγηση για το πώς βρέθηκαν τα σκουλήκια μέσα στο χυμό, αλλά ούτε και καμία άλλου είδους απάντηση από τους υπεύθυνους του καταστήματος.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Ελλήνων Καταναλωτών, Μιχάλης Τσιφάκης, καλεί τους καταναλωτές σε περιπτώσεις που βρεθούν αντιμέτωποι με παρόμοια περιστατικά να επικοινωνούν άμεσα με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) προκειμένου να παραλάβει το δείγμα και να γίνουν οι απαραίτητοι εργαστηριακοί έλεγχοι από τον αρμόδιο κρατικό φορέα.
skoulikia2 xumos Grhgorhs 4-9-2013