Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ



απο  την  Ομάδα Δράσης Αττικής κατά των αεροψεκασμών

Είναι περίεργο το γεγονός ότι όσοι μιλούν ενάντια στο φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών, συνήθως χρησιμοποιούν ειρωνεία και περιγελούν χωρίς αποδείξεις και επιχειρήματα.
Αντιθέτως όσοι υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει, παρουσιάζουν βίντεο, φωτογραφίες, ντοκουμέντα, πατέντες, έρευνες και συνεντεύξεις από επιστήμονες, μετεωρολόγους και πράκτορες μυστικών υπηρεσιών.
"Οι καιροί αλλάζουν".
Μία πρόταση χιλιοειπωμένη. 
Τόσο ποιητική όσο και πεζή. Δυστυχώς πλέον, οι τροποποιήσεις του καιρού δεν αποτελούν πειράματα σε εργαστήρια τρελών επιστημόνων και δεν χρηματοδοτούνται από ...
αιμοσταγείς δικτάτορες. Είναι project που χρηματοδοτούνται από κυβερνήσεις, είτε δήθεν για να σωθεί ο πλανήτης από μια κλιματική αλλαγή που ο ίδιος ο άνθρωπος δημιούργησε -δηλαδή οι ισχυρές κυβερνήσεις του κόσμου- είτε ως μέσο επιβολής και εξουσίας. Και αυτά τα project εμφανίζονται σωτήρια και ως μόνη λύση, μέσω της συνεχούς χειραγώγησης και πλύσης εγκεφάλου που δέχεται ο άνθρωπος σε παγκόσμιο επίπεδο από τα ΜΜΕ.
Όταν οι ισχυροί θέλουν να κάνουν κάτι, δημιουργούν ένα πρόβλημα και στη συνέχεια προσφέρουν αυτό το κάτι ως λύση στο πρόβλημα που αυτοί δημιούργησαν. Χρησιμοποιούν τα μέσα ενημέρωσης για να το αφομοιώσει ο λαός. Τόσο απλά; Ναι, τόσο απλά. Και ο λαός το αφομοιώνει γιατί έτσι έχει μάθει. Έτσι τον έχουν μάθει: Να είναι παθητικός. Και να μην του αρέσει το ξεβόλεμα.
Οι χημικοί ψεκασμοί είναι ένα τρανό παράδειγμα αυτού του κόλπου ελέγχου και επιβολής. Πέρα από στις συμβατικές ουρές που βλέπουμε από τα αεροπλάνα των αερογραμμών (contrails), οι οποίες και εξαφανίζονται μέσα σε κάποια δευτερόλεπτα, υπάρχουν και τα chemtrails. Αυτά είναι χημικές ουρές που ελευθερώνονται από αεροπλάνα τα οποία πετούν σε σχετικά χαμηλό ύψος. Οι ουρές που ελευθερώνονται από τα αεροπλάνα αυτά είναι μεν λευκές, αλλά διαρκούν αρκετές ώρες και πολλές φορές απλώνονται σε ολόκληρο τον ουρανό. Πετούν σε παράλληλες και χιαστί διαδρομές ή σε σχηματισμό, κάτι που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Έτσι αυτές οι χημικές ουρές καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό για αρκετές ώρες.
Την τελευταία δεκαετία, το φαινόμενο των χημικών ουρών που παρατηρείται στους ουρανούς όλων των χωρών του ΝΑΤΟ, είναι σε γεωμετρική έξαρση και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό αποδεικνύει ότι η ιδέα της ρίψης χημικών από ψηλά, έχει πάρει και άλλες διαστάσεις. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιος «ορατός σωρός πτωμάτων» από τους αεροψεκασμούς, υπάρχουν υποψίες για ασθένειες που συνδέονται με τα χημικά.
Οι μεγάλης κλίμακας ψεκασμοί χημικών υποτίθεται πως βοηθούν στην αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας από την ατμόσφαιρα, αποτρέποντας την υπερθέρμανση του πλανήτη. Αυτή είναι όμως η βιτρίνα, καθώς κανείς δεν μπορεί να συνυπογράψει πως αυτή η ρίψη δεν έχει αντίκτυπο στο περιβάλλον, την χλωρίδα και την πανίδα. Εξάλλου, τα χημικά αυτά καταλήγουν τελικά στο έδαφος και στις θάλασσες (όσα δεν εισπνέουμε). Το αλουμίνιο είναι ένα μέταλλο η ιδιότητα του οποίου στο να αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία είναι εντυπωσιακή. Κάποια στιγμή όμως, καταλήγει στη Γη και στους ζωντανούς οργανισμούς του πλανήτη.
Το αλουμίνιο είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας που μειώνει την ανάπτυξη των φυτών σε όξινα εδάφη. Επίσης, καταστρέφει το νευρικό σύστημα του ανθρώπου ενώ υπάρχουν και σοβαρές υποψίες πως προκαλεί Αλτσχάιμερ.
Αναρίθμητες μετρήσεις ανά τον κόσμο έχουν δείξει πως οι ποσότητες των βαρέων μετάλλων που υπάρχουν στο χώμα και στο νερό είναι πολύ μεγαλύτερες από τα επιτρεπτά όρια.
 Έτσι, "δημιουργήθηκε" και η ανάγκη ύπαρξης μεταλλαγμένων σπόρων, ανθεκτικών στα βαρέα μέταλλα.
Είπαμε, το κόλπο είναι γνωστό και απλό. Δημιουργούμε το πρόβλημα, προσφέρουμε τη λύση. Το είδαμε πριν μερικά χρόνια με τον ιό Η1Ν1, όπου προϋπήρχαν τα εμβόλια πριν απλωθεί ο ίδιος ο ιός. Κανείς δεν εστίασε τότε στο γεγονός ότι περισσότερα άτομα έχασαν την ζωή τους από την απλή γρίπη, παρά από τον Η1Ν1. Κάποιες φαρμακοβιομηχανίες ήθελαν απλά να κερδίσουν (κι άλλα) χρήματα. Τα ΜΜΕ τρομοκράτησαν τον λαό, κι αυτός εμβολιάστηκε. Παρόμοια κατάσταση αναμένεται λοιπόν να δημιουργηθεί και με το θέμα των αεροψεκασμών. Οι ψεκασμοί γίνονται και οι μόνοι που το αρνούνται ακόμα πεισματικά είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα φερέφωνά τους στην Ελλάδα. Οι φωνές απόγνωσης και διαμαρτυρίας εναντίον της καταφανέστατης γενοκτονίας έχουν κατηγοριοποιηθεί σαν "γραφικές".
"Συνωμοσιολόγοι" είναι όσοι προτρέπουν τους συμπολίτες τους να κοιτάξουν τον ουρανό. "Τρελοί" όσοι πιστεύουν ότι κάποιοι θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό της Γης.
Τα εκτελεστικά τους όργανα όμως είναι κι αυτοί απλοί άνθρωποι σαν κι εμάς. Μπορεί να μη το γνωρίζουν αλλά κάθε προσπάθεια αποσιώπησης και διακωμώδησης της εν λόγω αποτρόπαιης παγκόσμιας γενοκτονίας που υφίσταται και η χώρα μας, τους καθιστά τουλάχιστον ανεύθυνους αν όχι εγκληματικά συνυπεύθυνους.
Δεν τους νοιάζει λοιπόν;
Γιατί κωφεύουν;
Είναι μόνο ο φόβος;
Είναι η υποταγή στις διαταγές κάποιου ανωτέρου; Θα θέλαμε να πάρουμε συνέντευξη από αυτούς. Από πιλότους, από ανθρώπους και υψηλόβαθμους στο Πεντάγωνο και την Πολεμική Αεροπορία. Μπροστά στην κάμερα. Η εμφάνισή τους θα είναι θολή και η φωνή τους θα αλλάξει. Θα θέλαμε να βγουν μπροστά με όλες τις πληροφορίες που έχουν.
 Η ανωνυμία τους θα ήταν δεδομένη. Αυτός ο τόπος έχει βγάλει και ήρωες και δολοφόνους με σύμβαση και έχει έρθει η ώρα κάποιοι να επιλέξουν το σωστό στρατόπεδο...