Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Πάτρα: Κτηνίατρος απείλησε ότι θα θανατώσει τον σκύλο αν δεν πληρωθεί

Tο γραπτό μήνυμα που φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα η τοπική εφημερίδα της Πάτρας «Κόσμος της Ενημέρωσης» δείχνει πως αδίστακτοι επιστήμονες δεν είναι μόνο οι γιατροί που εκβιαστικά ζητούν φακελάκι για να χειρουργήσουν ασθενή, αλλά και κάποιοι κτηνίατροι, οι οποίοι για να κερδίσουν χρήματα απειλούν με τη ζωή των τετράποδων!
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα « όλα συνέβησαν σε γνωστό κτηνιατρείο της Πάτρας στο οποίο απευθύνθηκε ο Πατρινός Θ.Κ. (τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεση του "Κ"), προκειμένου να θεραπευθεί ένα μικρό σκυλάκι.
Στην περιοχή που διαμένει (κοντά στο Λαμπίρι) άγνωστος πετά φόλες στα σκυλιά και προ ημερών αρκετά ζώα είχαν.. κινδυνεύσει να χάσουν τη ζωή τους από το δηλητήριο.
Στη θέα του ετοιμοθάνατου μικρού σκυλιού, ο Θ.Κ. το έβαλε στο αυτοκίνητό του και το μετέφερε μέχρι το κτηνιατρείο της Πάτρας.
Ο κτηνίατρος κατάφερε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο μικρό τετράποδο, ενημέρωσε όμως τον ιδιοκτήτη του πως η επέμβαση και η υπόλοιπη θεραπεία είχαν κόστος 120 ευρώ.
Ο νεαρός ιδιοκτήτης αποδέχθηκε το ποσό, παρακάλεσε όμως τον κτηνίατρο να κάνει υπομονή μέχρι την Παρασκευή (ήταν Δευτέρα) για να του φέρει τα χρήματα.
Το σκυλί παρέμεινε στο κτηνιατρείο, αλλά από την επόμενη κιόλας ημέρα... ο κτηνίατρος ζητούσε επιτακτικά το ποσό της οφειλής από τον Θ.Κ.
Μέχρι που την Τετάρτη ο γιατρός αποκάλυψε τον πραγματικό του εαυτό! Προφανώς φοβήθηκε ότι δεν θα πάρει τα χρήματά του κι έτσι έστειλε στο κινητό τηλέφωνο του Θ.Κ. ένα εκβιαστικό γραπτό μήνυμα.
"Κύριε Κ... το σκυλάκι θα θανατωθεί στις 8 η ώρα της Παρασκευής. Εάν έχετε ενδιαφέρον, το παραλαμβάνετε νωρίτερα".
Ο Θ.Κ. στη θέα αυτού του μηνύματος πήγε στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής και παρέλαβε το ζώο. Πλήρωσε δε και 125 ευρώ . πηγη