Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Νέα Πέραμος: Εξόντωσαν ένα κουταβάκι καρφώνοντας το με κλαδίΤο κουτάβι, που βλέπετε στις φωτογραφίες, βρέθηκε νεκρό το περασμένο Σάββατο 24/11 στην περιοχή της Νέας Περάμου. Εθελόντρια της Μ.Κ.Ο. SAVE - Φιλοζωική Κίνηση Μεγάρων το βρήκε μ’ ένα κομμάτι κλαδί καρφωμένο στο στόμα του πάνω σε μια σανίδα.
Το σκυλάκι ζούσε μαζί με τ’ αδέρφια του σ’ ένα χωράφι εκεί όπου τα γέννησε η μάνα τους, η οποία πρόσφατα στειρώθηκε. Για το έγκλημα ενημερώθηκε το Α.Τ. Νέας Περάμου όμως πληροφορίες για τον δράστη δεν υπάρχουν και είναι βέβαιο ότι και τα υπόλοιπα κουτάβια εκεί κινδυνεύουν.
Ποιο είναι άραγε το...
κτήνος που συμπεριφέρεται έτσι σε ανυπεράσπιστα πλάσματα;
Ποια ανωτερότητα του δίνει αυτό το δικαίωμα;
Πως του επιτρέπουμε να συνεχίζει;
Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε ως κοινωνία;
Αυτό το σκυλάκι, που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου, δεν είναι θύμα της οικονομικής μας κρίσης. Είναι θύμα της ΚΡΙΣΗΣ ΑΞΙΩΝ, που πλήττει βαθύτατα τη χώρα μας.
Πλήττει εμάς όλους ποικιλοτρόπως. Πόσο βαθιά τελικά είναι ο πάτος της κοινωνίας μας; Τι μας φταίνε τα δύσμοιρα τα ζώα και πληρώνουν τις δικές μας πράξεις;
Ποιος υποτιθέμενος χριστιανός κάνει τον σταυρό του και το παίζει ευυπόληπτος πολίτης αυτού του τόπου, ενώ ευθύνεται γι’ αυτό το έγκλημα;

 zoosos.gr