Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ, ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ & ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ)

Ένα πούλμαν με επιστρατευμένους του Μετρό ξεκίνησε τα ξημερώματα από το αμαξοστάσιο των Σεπολίων προκειμένου να επισκεφτεί τους ξεσηκωμένους αγρότες στο μέτωπο της Νίκαιας στη Λάρισα. Μαζί τους και μια αντιπροσωπεία μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω και της Οικο Αντίστασης, που ταξίδεψαν και αυτοί για συμπαράσταση στους αγωνιζόμενους αγρότες.   
      Οι αγρότες απειλούνται με πλήρη χρεοκοπία με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Μέχρι και στο αγροτικό ρεύμα απελευθερώνουν τη τιμή του. Σε λίγο η αγροτική παραγωγή θα έχει εκμηδενιστεί πλήρως. Αποτέλεσμα να εισάγουμε τα πάντα από έξω και να είμαστε πλήρως εξαρτημένοι. Στα χωράφια θα "φυτρωνουν" μόνο φωτοβολταϊκά των ντόπιων και ξένων μονοπωλίων ενέργειας. Μας κλέβουν τις ζωές μας, θέλουν να κλέψουν και τον ήλιο μας! Στο μετερίζι του αγώνα βρέθηκαν σε αλληλεγγύη με τους αγρότες οι επιστρατευμένοι, από την μνημονιακή χούντα, εργαζόμενοι του ΜΕΤΡΟ. Μαζί τους συν. του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ καιτης ΟΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που ταξίδευσαν φιλοξενημένοι με το πούλμαν των εργαζόμενων στο ΜΕΤΡΟ.
 

ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ!
Αναχώριση πουλμαν ωρα: 06:30 απο αμαξοστασιο του ΜΕΤΡΟ
Συντομη σταση για καφε
ΟΧΙ στις ανεμογεννήτριες και τις κεραιες κινητής τηλεφωνίας
ανεμογεννήτριες Κάστρο Βοιωτίας
Σαμαρά, θυμίσου το 1993
πρώτες στυνομικές δυνάμεις στο ύψος του Βόλου

Χιονισμένος ο Όλυμπος
Ματ στην Εξοδο 1 για ΛΑΡΙΣΑ

αυτοσχέδιο βράσιμο φασολαδας απο τους αγρότες


επιστρατευομενοι του ΜΕΤΡΟ με ΑΓΡΟΤΕΣ
πολλά και τα τρακτέρ
τα φώτα του δρόμου ,ώρα 14:00μ.μ. ακομα ανοιχτα. ποιος νοιάζετε?


Στυλίδα

Στυλίδα
Επιστροφη για Αθήνα ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!