Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΟΒΟΥΝ ΔΕΝΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΑΣΟΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΕΥΚΗΣ! (ΦΩΤΟ)


Ξεκίνησαν τις παρανομίες και στην Θράκη. Η ίδια εταιρεία με την γνωστή πολιτική προστασία! Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι! 
Δείτε φωτογραφίες... Δείτε το έγκλημα που γίνεται στη Θράκη. Στην περιοχή Πέραμα. Σάββατο 02_02_13 και ώρα 14:00, δυο μηχανήματα για λογαριασμό της εταιρίας χρυσωρυχεία Θράκης, ανοίγουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ δρόμους, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα τους. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες αποχωρούν, γιατί ακούνε πως τα μέλη της διανομαρχιακής καλούν την αστυνομία και αποφεύγουν την αυτόφωρη διαδικασία που όπως διαβεβαιώνει η αστυνομία λίγο αργότερα με την άφιξη της, θα ήταν άμεση για τους χειριστές των μηχανημάτων. Η συνέχεια αύριο πρωί στον αστυνομικό διευθυντή και στον εισαγγελέα.
Δείτε σε βίντεο τις αντιδράσεις των κατοίκων για το έγκλημα στη Θράκη που αποτελεί συνέχεια αυτού της Χαλκιδικής, εν ονόματι των εξωρύξεων χρυσού! Καταστρέφουν τους ελάχιστους πνεύμονες της χώρας!!!


Αν κάποιοι νόμιζαν οτι όταν λέμε ότι παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας λέμε λόγια του αέρα, πλανούνται πλάνην οικτράν. Το εννοούμε. Θα πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.

Ένα σάλπισμα αντίστασης στην Ελληνική κοινωνία ηχεί από τις πλαγιές του Περάματος, από το βουνό των Σκουριών, από το Πάικο και τα Κρούσσια. Μένει στον υπόλοιπο, συνολικό πληθυσμό της Ελλάδας, όπως περιγράφονται οι Έλληνες στο νέο μνημόνιο, να ακούσει αυτό το σάλπισμα και να κάνει ότι μπορεί, εκεί που είναι, γι'αυτό που τον απασχολεί.

Συνεντευξη του Ανεστη Στρατιαδη και του Γιαννη Καρυπιδη στο R CHANNEL Κομοτηνής και στη δημοσιογραφο Βασω Θεολογη, για τις εξελιξεις στο αντιχρυσο μετωπο. Ούτε στη Θράκη ούτε πουθενά!

makeleio.gr