Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Προσπαθούσε να «αναστήσει» τη νεκρή σκυλίτσα! (βιντεο)


Την σκούνταγε με το ποδαράκι του, την έγλυφε, την έσπρωχνε!
Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης ενημέρωσε γι’ αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στη διασταύρωση της Λ. Βουλιαγμένης με την οδό Δωδεκανήσου. Οι εθελόντριες του συλλόγου έλαβαν λίγο μετά τις 21:00 μια κλήση για έναν χτυπημένο - προφανώς από όχημα - σκύλο. Όταν οι γυναίκες έφτασαν στο σημείο είδαν μία ημίαιμη λυκοσκυλίτσα να κείτεται νεκρή στην άκρη του δρόμου και ο φίλος της να θρηνεί και να κάνει ό,τι μπορεί για να τη «γυρίσει» πίσω.

Η εικόνα ήταν...
συγκλονιστική και όπως οι ίδιες περιγράφουν μόνο σε βίντεο από το εξωτερικό είχαν δει μέχρι τώρα τα ζώα να θρηνούν και να υπερασπίζονται έτσι το είδος τους.  
Οι γυναίκες, που βρέθηκαν εκεί, περιγράφουν τι είδαν: «Προσπαθήσαμε να μαζέψουμε το πτώμα της αλλά ο φίλος της δεν μας άφηνε. Την σκούνταγε με το ποδαράκι του, την έγλυφε, την έσπρωχνε. Μετά άλλαξε τακτική και της γάβγιζε και προσπαθούσε να την τραβήξει.
Αφού είδε ότι δεν αντιδρούσε ξάπλωσε δίπλα της λυπημένος και άρχισε να κλαψουρίζει. Δεν έμπαινε στο αυτοκίνητο αν δεν παίρναμε και την φιλενάδα του μαζί. Ζητήσαμε μία σακούλα από κάποιο μαγαζί και τελικά πήραμε και τους δύο.
Το αρσενικό σκυλί πέρασε το βράδυ στο αυτοκίνητο εθελόντριας. Ενώ πλέον αναζητείται εκείνος που μπορεί να το φιλοξενήσει ή να το υιοθετήσει».
Αν μπορείτε να προσφέρετε ένα σπιτικό σε αυτό το ζώο καλέστε στα τηλέφωνα: 6936631269 ή 6945598760.

 zoosos.gr