Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

Παρεμβαση στην ΕΥΔΑΠ Λ.Γαλατσίου - φωτο


Με την ευκαιρία της   παγκόσμιας ημέρας για το νερό το Κίνημα Δεν Πληρώνω επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί,  τα γραφεία της ΕΥΔΑΠ επί της λεωφόρου Γαλατσίου.
Η παρέμβαση των συναγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω στην ΕΥΔΑΠ της οδού Γαλατσίου βρήκε μεγάλη ανταπόκριση απο τους πολίτες που περίμεναν να πληρώσουν λογαριασμούς, να κάνουν διακανονισμούς για κομμένες παροχές νερού ή και να κάνουν παράπονα για υπέρογκους λογαριασμούς.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του διευθυντή της ΕΥΔΑΠ που φαίνεται ότι θεωρεί τσιφλίκι του της υπηρεσία.

 Με τρόπο σκαιό και ανάλγητο απείλησε τους συναγωνιστές που με εντελώς ήρεμο τρόπο ενημέρωναν τους συμπολίτες μας για τα δικαιώματα τους και τις δυνατότητες επανασύνδεσης κομμένων νερών και διένειμαν την εφημερίδα μας.
Πρώτα κάλεσε τον security και μετά αφού οι συναγωνιστές δεν εκάμφθησαν και συνέχισαν την συνομιλία με τους πολίτες, απείλησε με την αστυνομία.
Είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό περιστατικό ενός ανθρώπου που νομίζει ότι αν φανεί βασιλικότερος του βασιλέως, θα τον κρίνουν ευνοϊκά οι "από πάνω" προκειμένου να διατηρήσει την θεσούλα του όταν οι άλλοι θα απολύονται. Κούνια που τον κούναγε...
Σε αντίθεση με τον προϊστάμενο οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ  ήταν ευγενέστατοι και εξέφρασαν την χαρά τους για την παρουσία των μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω.