Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Μέσω facebook παραδέχεται ότι εξοντώνει σκυλιά με φόλες


Έγινε καταγγελία εις βάρος του
Το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας (Anim.A.L. - Animal Adoptions Larissa) μας ενημέρωσε ότι κατήγγειλε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας Ιωάννη Μαγκούτα, τον Θόδωρα Κ. κάτοικο Λάρισας (κατά δήλωση του) ο οποίος δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook στις 3 Ιανουαρίου 2013 τη φωτογραφία ενός σκύλου, που είναι νεκρός και έχει βγάλει αφρούς από το στόμα του.
Ο Θόδωρας Κ. με λατινικούς χαρακτήρες (greeklish) τονίζει και παραδέχεται ότι επανειλημμένα έχει διαπράξει ζωοκτονία: «αυτός είναι ο...
τρίτος σκύλος που ξεπάστρεψα… έχω μιλήσει επανειλημμένα σε φιλοζωικές να τους μαζέψουν αλλά τίποτα… τώρα ας κάθονται να βλέπουν το σκύλο νεκρό… σβούτσα μου!! Έρχονται και μου χέζουν την αυλή τα ηλίθια… ελάτε φιλόζωοι να καθαρίζετε εσείς τα σκατά».
Το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας (Anim.A.L. - Animal Adoptions Larissa) παρέδωσε στην εισαγγελία τα αποδεικτικά στοιχεία και επικοινώνησε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Το ίδιο έκαναν δεκάδες φιλόζωοι με το που είδαν τη σχετική ανάρτηση. Φυσικά το προφίλ του νταλικέρη (κατά δήλωση του) Θόδωρα… σβήστηκε…
Το αν το προφίλ είναι πραγματικό και αν τα όσα δηλώνει ο δημιουργός του ποστ είναι αληθινά θα το ερευνήσουν οι αρχές. Η φωτογραφία του νεκρού ζώου, που χρησιμοποιήθηκε, βρίσκεται δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα του συλλόγου Αδεσποτολόγιο από το 2009.
 
www.zoosos.gr