Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Κροκοδειλος εμφανιστηκε στο Ρεθυμνο (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο κροκόδειλος που εμφανίστηκε στο Ρέθυμνο!
φωτό: rethemnosnews.gr
Τον πανικό έχει προκαλέσει ένας κροκόδειλος που εθεάθη την Πέμπτη στα νερά της λίμνης του Φράγματος των Ποταμών στο Ρέθυμνο Κρήτης.Συγκεκριμένα, δύο πυροσβέστες δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν το τεράστιο ερπετό μήκους...2 μέτρων κατά τη διάρκεια περιπολίας τους.

O κροκόδειλος παρατηρήθηκε στην «ουρά του Φράγματος» στο δρόμο για τις Βολιώνες και κανείς δε γνωρίζει από πότε είναι εκεί.

«Στην αρχή θεωρήσαμε ότι πρόκειται για φάρσα» υπογράμμισε στο rethymnosnews ο Διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Βαγγέλης Μαμαγκάκης, «όμως αφού διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για αξιόπιστους μάρτυρες, αρχίσαμε να το ερευνάμε».


Προσπαθώντας να επιβεβαιώσουν την πληροφορία καταρχήν θα ψάξουν για ίχνη στο σημείο που εθεάθη, ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με τον κ. Μαμαγκάκη θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία με ειδικές μηχανές λήψης προκειμένου να εντοπιστεί.

Χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί το μεγάλο ερπετό και επιχειρώντας ο ίδιος να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε εκεί, είπε ότι θα μπορούσε να προέρχεται από κάποιον που το είχε στο σπίτι ως κατοικίδιο και όταν μεγάλωσε το παράτησε στο φράγμα. Επίσης δεν βρίσκει απίθανο να έχει ξεφύγει ή να έχει εγκαταλειφθεί από κάποιο τσίρκο που επισκέφτηκε στον παρελθόν την περιοχή.