Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Δηλωσεις πηγαδιων: Ο λαος πρεπει να πει ενα μεγαλο οχι σε οτι τον υποδουλωνει.

Το καπιταλιστικο συστημα προσπαθει να ελεγξει τις ζωες μας και να μας εξουσιαζει, με σκοπο παντα το κερδος των ελαχιστων, εφαρμοζοντας την παναρχαιη συνταγη:
Ελεγχουμε το νερο, την τροφη και την ενεργεια. Μεσα σε αυτα τα πλαισια μας ηρθε και ο κωδικας τροφιμων, ο περιβοητος Codex alimentarius.

Τωρα στη χωρα μας ξεκινησαν, κατοπιν εντολων παντα, τον ελεγχο του νερου. Ζητουν απο τον κοσμο να δηλωσει τα πηγαδια του!!!.

Οσος κοσμος πηγαινει... συμπληρωνει καποια δηλωση, χωρις καλα-καλα να ξερει το πως και το γιατι. Απλα θελει να ειναι "νομιμοφρων"!

 Δεν σκεφτεται οτι αυτα τα ιδια λαμογια ειναι που εχουν περασει μνημονια, καταργηση συνταξεων, εργασιακων δικαιωματων και εχουν καταντησει το συνταγμα κουρελοχαρτο και τις ζωες των ανθρωπων να μην  αξιζουν ουτε ενα ευρω.
Εκει, στην αρμοδια αρχη, τους βαζουν να πληρωσουν και ενα εκατοευρω.
 Τελος νομιμοποιησης το λενε.
Αληθεια νομιμοποιησης του πηγαδιου που το ειχε σκαψει ο παπους του για να βρει νερο να ξεδιψαει; Το νερο του θεούλη δηλαδή και όχι κανένα εμφιαλωμένο προϊον.

Μας γραφει μια φιλη: "Σωστά το προβάλλετε. Ήδη στην επαρχία τρέχουν να δηλώσουν πηγάδια (ξέρω π.χ. στην Εύβοια) χωρίς να καταλαβαίνουν τι γίνεται ακριβώς. Μάλιστα πληρώνουν κάποιο "πρόστιμο", το οποίο θεωρείται ως τέλος νομιμοποίησης. Ξέρω περίπτωση που έχει γίνει η δήλωση πηγαδιού, παμπάλαιου μέσα σε χωράφια, για το οποίο θα πληρωθούν 100 ευρώ ως πρόστιμο."
  
Κανενας δεν πρεπει να παει να υποβαλει δηλωσεις για στερνες ή πηγαδια. 
Ας ψαξουν να τα βρουν μονοι τους. Σκοπος τους δεν ειναι μονο η φορολογηση και το χαρατσι αλλα κυριως να ιδιωτικοποιησουν ολο το νερο και ετσι να ελεγχουν και ολη την διατροφικη αλυσιδα στην πηγη, δηλαδη στην παραγωγη της. Ετσι θα μπορουν να ειμαστε οι ιδανικοι, για το οργουελικο συστημα τους, πολιτες: Καταναλωτες και οχι παραγωγοι. Εξαρτημενοι καθολοκληρια απο αυτους ακομη και για το νερακι που θα πινουμε ή θα ποτιζουμε μια γλαστρα ή εναν λαχανοκηπο (που και αυτος με τον codex alimentarius θα ειναι απαγορευμενος).
Ο λαος πρεπει να πει ενα μεγαλο οχι σε οτι τον υποδουλωνει.

ΠΗΓΗ: ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
 www.kinimadenplirono.gr